Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
intv : Ακρως επιτυχημένη πρεμιέρα με μαραθώνιο ενημέρωσης για το δημοψήφισμα στα Σκόπια

intv : Ακρως επιτυχημένη πρεμιέρα με μαραθώνιο ενημέρωσης για το δημοψήφισμα στα Σκόπια

Χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό από το intv μέσω των τριών ιστοσελίδων του ομίλου in.gr, tanea.gr, tovima.gr

Ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτικές βραδιές των τελευταίων ετών. Το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ για την αποδοχή ή όχι της συμφωνίας των Πρεσπών μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Όπως και οι εξελίξεις από τη γειτονική χώρα και οι αναλύσεις για την επόμενη ημέρα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Και το intv ήταν εκεί να καλύψει ζωντανά αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός. Σε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης που κράτησε έξι ώρες, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων, δημοσιογράφοι, έγκυροι αναλυτές και διεθνολόγοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, τις διεθνείς αντιδράσεις και προεκτάσεις που είχε η ετυμηγορία των πολιτών της γειτονικής χώρας.

Με απόλυτο επαγγελματισμό, αμεσότητα, συνεχή βίντεο, ρεπορτάζ κι εύστοχες τοποθετήσεις, οι εργαζόμενοι του intv με την αρωγή των δημοσιογράφων από τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» πέτυχαν τον στόχο που είχε τεθεί γι’ αυτόν τον εξάωρο μαραθώνιο: Να ενημερώσουν τους πολίτες για το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Με ανταποκρίσεις από τα Σκόπια, τις Βρυξέλλες, τη Μόσχα, με ζωντανές συνδέσεις από τα στρατηγεία των κομμάτων και με συνεχείς ενημερώσεις για τις εξελίξεις, το intv στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Κι επιβραβεύτηκε από τον κόσμο.

Χιλιάδες πολίτες είδαν τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό από τις τρεις ιστοσελίδες του ομίλου (in.gr, tanea.gr, tovima.gr) και τις αντίστοιχες σελίδες στο facebook.

Επιβραβεύτηκε και από τους δεκάδες καλεσμένους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και συνέθεσαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα στρογγυλά τραπέζια στο σύγχρονο στούντιο του intv. Μεταξύ αυτών οι Κ. Χατζηδάκης, Γ. Μπαλάφας, Π. Λαφαζάνης. Ζ. Κωνσταντοπούλου, Ν. Φίλης, Μ. Βορίδης, Δ. Παπαδημούλης, Μ. Σπυράκη, Αλ. Μαλλιάς, Ν. Ξυδάκης.

Σε ένα άψογο σκηνικό, άρτιο τεχνολογικά, το intv έκανε πρεμιέρα καλύπτοντας απόλυτα το σημαντικό γεγονός του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.

Κι έπεται συνέχεια…

Δημοψήφισμα ΠΓΔΜ

intv LIVE: Οι εξελίξεις και η ανάλυση για το κρίσιμο δημοψήφισμα στα ΣκόπιαΏρα μηδέν για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Παρακολουθήστε ζωντανά από το intv όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, καθώς και την ανάλυση των γεγονότων, σε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης.

Δημοσιεύτηκε από in.gr στις Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

intv LIVE: Οι εξελίξεις και η ανάλυση του αποτελέσματος του κρίσιμου δημοψηφίσματος στα ΣκόπιαΜαζί μας, Δ. Νασόπουλος, Δ. Τάκης, Δ. Καραϊτίδης και ο Λ. Σουχαϊμπ από τα Σκόπια. Συντονίζει ο Γ. Μούτσος.Ώρα μηδέν για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Παρακολουθήστε ζωντανά από το intv όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, καθώς και την ανάλυση των γεγονότων, σε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης.

Δημοσιεύτηκε από in.gr στις Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024