Θρίλερ με τον εντοπισμό ακέφαλης σορού στις εκβολές του Κηφισού στο Φάληρο
Θρίλερ με την ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη, το απόγευμα της Δευτέρας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου
Θρίλερ με την ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη, το απόγευμα της Δευτέρας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή «η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».
Επίσης πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.
- UEFA Champions League: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA
- Το YouTube ανήκει πλέον στο Μουσείο: Το Me Αt Τhe Zoo μόνιμο έκθεμα στο V&A – «Τεράστιες προβοσκίδες»
- «Σαν ερωδιός από την κόλαση» – Ημιυδρόβιος σπινόσαρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αρπακτικούς δεινόσαυρους
- Όχημα εργολάβου προκάλεσε ατύχημα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης – Τραυματίστηκαν μια μητέρα και το παιδί της
- Αγώνας δρόμου του Δήμου Άνδρου για την αποκατάσταση των ζημιών από έντονο καιρικό φαινόμενο
- Από την «μεγάλη παραίτηση» στη συλλογική διεκδίκηση – Πώς η AI τροφοδοτεί νέα εργατικά κινήματα



