Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει «τρένο» ο Ατρόμητος

Πάει «τρένο» ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας και του Λεβαδειακού (2-0) πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του σε πέντε ματς πρωταθλήματος

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας και του Λεβαδειακού (2-0) , πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 47′ και ο Ουγκράι έκανε το 2-0 για την ομάδα του Περιστερίου στο 64′.

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Superleague με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να επεκτείνουν στην… χειρότερη περίπτωση το αήττητο σερί τους και ει δυνατόν να πάρουν και μια σημαντική εκτόςμ έδρας νίκη.

Σε όλες αυτές τις βλέψεις όμως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος. Ο… Ζορμπάς έκανε την εμφάνισή του στη Λιβαδειά και η συνεχόμενη και δυνατή βροχή έκανε τον αγωνιστικό χώρο ολοένα και πιο βαρύ. Αυτό είχε αποτέλεσμα το κακό ποδόσφαιρο, με τις ομάδες (κυρίως ο Λεβαδειακός) να προσπαθούν με σέντρες να φέρουν την μπάλα στην περιοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο το πλάνο αυτό δούλεψε μόλις μια φορά για τους Βοιωτούς, που είχαν και την μεγαλύτερη ευκαιρία τους, αλλά ο Χατζηισαΐας πρόλαβε για κλάσματα δευτερολέπτου τον Μαρκόβσκι πριν κάνει γκολ το σλάλομ του Αντιλέχου από τα δεξιά. Στο υπόλοιπο ματς ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, την κατοχή, αλλά δεν έφτιαξε πολλές φάσεις. Στις δύο αξιόλογες, μία σε ροή αγώνα (3’) και μια μετά από εκτέλεση κόρνερ (17’) ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να σκοράρει το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα, με το σκορ ημιχρόνου να είναι δίκαια στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν νωρίς. Μόλις στο 47’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κόλλημα της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Βασιλακάκης έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό και άνοιξε το σκορ υπέρ του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Κάναντι μάλιστα χτύπησαν στο… ξέφωτο λίγα λεπτά αργότερα και ο Ουγκράι σε αντεπίθεση έκανε το 2-0 με συρτό διαγώνιο σουτ.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Κάναντι οργανώθηκαν αμυντικά και έπαιξαν με το υπέρ τους σκορ αλλά και το… χρονόμετρο. Ο Λεβαδειακό έψαξε το γκολ αλλά τα δυνατά τους του Σουμπίνιο (61’, 70’) και ο Σαβατόνγκο στο 71’ δεν κατάφεραν να βάλουν και πάλι ντον Λεβαδειακό στο ματς. Κάπως έτσι οι Περιστεριώτες πήραν τη 4η νίκη τους σε πέντε αγωνιστικές και διατηρήθηκαν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας προσπερνώντας την ΑΕΚ και περιμένοντας το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για να δουν αν θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024