Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για προσφυγικό: Η ανικανότητα της κυβέρνησης κοστίζει και σε ανθρώπινες ζωές

ΝΔ για προσφυγικό: Η ανικανότητα της κυβέρνησης κοστίζει και σε ανθρώπινες ζωές

«Ένας ακόμη άνθρωπος που ξέφυγε από την εμφύλια σύρραξη της πατρίδας του, χάνεται στη χώρα μας εξαιτίας μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής κυβέρνησης που αδυνατεί ακόμη και να διαφυλάξει την τάξη στα κέντρα υποδοχής»

«Ο κατάλογος των νεκρών στα hot-spots της ανομίας και της κυβερνητικής ανικανότητας, δυστυχώς, μεγαλώνει» δήλωσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Μαλακάσας και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός πρόσφυγα.

«Ένας ακόμη άνθρωπος που ξέφυγε από την εμφύλια σύρραξη της πατρίδας του, χάνεται στη χώρα μας εξαιτίας μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής κυβέρνησης που αδυνατεί ακόμη και να διαφυλάξει την τάξη στα κέντρα υποδοχής. Οι πράξεις και οι παραλείψεις της συνεχίζουν να εκθέτουν τη χώρα διεθνώς, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι η επιχορήγηση από την ΕΕ προς τη χώρα μας για τη διαχείριση του προσφυγικού ανέρχεται στα 1,6 δισ. ευρώ» τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση «να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε οι συνθήκες διαβίωσης στα hot-spots να είναι αυτές που αρμόζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα», αλλά και «να συνειδητοποιήσει, επιτέλους, ότι η ανικανότητά της δεν κοστίζει μόνο στη χώρα, αλλά κοστίζει, δυστυχώς, και σε ανθρώπινες ζωές».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024