Πανηγυρίζουν οπαδοί του «Όχι» στα Σκόπια
Διαδήλωση στη ΠΓΔΜ πραγματοποιούν οπαδοί υπέρ του «Όχι» πανηγυρίζοντας για το μεγάλο ποσοστό αποχής από το δημοψήφισμα
Διαδήλωση στη ΠΓΔΜ πραγματοποιούν οπαδοί υπέρ του «ΟΧΙ» πανηγυρίζοντας για το μεγάλο ποσοστό αποχής από το δημοψήφισμα. Εκατοντάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο του Κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει ο δρόμος.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή, αλλά διακριτική, παρουσία της αστυνομίας.
Κρατώντας πλακάτ οι πολίτες της ΠΓΔΜ γιορτάζουν το μεγάλο ποσοστό αποχής από το δημοψήφισμα για τη Συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.
Οι διαδηλωτές έχουν στήσει εξέδρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης και πραγματοποιούν δηλώσεις κατά του δημοψηφίσματος.
Στο 33,9% το ποσοστό προσέλευσης
Ποσοστό περίπου 91% έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής του «ΝΑΙ», σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, έναντι του 6% του «ΟΧΙ», στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ για τη συμφωνία με την Ελλάδα.
Το ποσοστό αυτό προκύπτει από το 20% του συνόλου όσων κατέφτασαν στις κάλπες που πρόκειται για το 33,9% των πολιτών.
- Δεξαμενόπλοιο αμερικανικών συμφερόντων χτυπήθηκε από μη επανδρωμένα πλοία γεμάτα εκρηκτικά
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]

