Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντοπούλου στο intv: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία

Κωνσταντοπούλου στο intv: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία

«Ο κ. Τσίπρας πήρε το όχι και το πούλησε. Επέλεξε να γίνει το σκυλάκι των αμερικανών και των γερμανών» τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλώντας για τον πρωθυπουργό

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η Συμφωνία δεν υπογράφηκε στο όνομα των δύο λαών. Από το σημερινό δημοψήφισμα καταγράφεται βροντερή η απόρριψη της Συμφωνίας» υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο intv.

«Σχεδόν το 65% του εκλογικού σώματος δεν την επικυρώνει απέχοντας και άλλο ένα 6% επί των συμμετεχόντων την απορρίπτει. Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα αυτή η Συμφωνία δεν έχει λαϊκή στήριξη ούτε δημοκρατική νομιμοποίηση» σημείωσε προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήρε το 2015 το «Όχι»  του ελληνικού λαού και εφάρμοσε το «ναι», και τώρα ο κ. Ζάεφ εισπράττει την απόρριψη των πολιτών που τον εξέλεξαν».

Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έκανε λόγο για προδοσία.

«Αποτελεί εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Αποτελεί τη βάση ακόμη και για διακύβευση της εδαφικής μας ακεραιότητας. Αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας» σημείωσε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό.  «Ο κ. Τσίπρας πήρε το όχι και το πούλησε. Επέλεξε να γίνει το σκυλάκι των Αμερικανών και των Γερμανών. Όταν η χώρα είναι αυτεξούσια ο πρωθυπουργός υπηρετεί τον λαό,  όταν παίρνει εντολές δεν είναι πρωθυπουργός της χώρας αλλά συγκυριακά ασκεί αυτή την εξουσία».

Όσο αφορά στα πρόσφατα συλλαλητήριο, τόνισε ότι  ήταν πάνδημα και πατριωτικά και όχι φασιστικά. «Η υπεράσπιση της πατρίδας είναι το ύψιστο δημοκρατικό καθήκον».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024