Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από την Κρήτη η ΑΕΚ

Πέρασε από την Κρήτη η ΑΕΚ

Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα αμυντικά κενά του ΟΦΗ και επικράτησε με 3-0

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 3-0 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους κιτρινόμαυρους να εκμεταλλεύονται τα μεγάλα κενά που είχε η αμυντική γραμμή της ομάδας του Ηρακλείου. Η Ένωση έφτασε τους 12 βαθμούς μετά από πέντε ματς στην Σούπερ Λίγκα και περιμένει πλέον το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του ματς από το πρώτο λεπτό. Ο ΟΦΗ είχε παραταχθεί με ξεκάθαρο σκοπό να αμυνθεί μαζικά, όμως αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα και να κόψει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων. Μόλις στο 2’ ο Μάνταλος απείλησε με κεφαλιά την εστία του Σωτηρίου, ενώ στο 20’ είχε ήδη γίνει το 1-0. Ο Μπακασέτας με ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Σωτηρίου και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ένωση κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 32΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα σε ότι αφορά την εξέλιξη του ματς, καθώς ο ΟΦΗ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κομεσίδη.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς με την έναρξη του δευτέρου μέρους και είχε δύο καλές φάσεις, αλλά ο Μπάρκας είπε «όχι» σε Κυριακίδη και Αραβίδη. Η ΑΕΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο 63′ το μεγάλο λάθος του Σωτηρίου και ο Πόνσε έκανε το 3-0 για τους κιτρινόμαυρους. Η συνέχεια του ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος, 3-4-3): Σωτηρίου, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μπολάκης, Παπαστεριανός, Κυριακίδης, Σάσι (46’ Βουό), Πλατέλλας, Αραβίδης (68’ Κουτσιανικούλης)

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-4-2): Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (72’ Χουλτ), Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (58’ Γιαννιώτας), Πόνσε (68’ Γιακουμάκης).

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024