Συγκλονίζει η υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας στη Φλώρινα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.
Η νεαρή κοπέλα είχε καταγωγή από τη Χαλκίδα. Βρέθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, καθώς την αναζητούσαν για τέσσερις μέρες.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας. Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο αλλά η 22χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η σορός της, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.