Η μεταφορά στο θέατρο του έργου του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις. Στο επίκεντρο βρίσκεται όπως είναι αναμενόμενο η πρωταγωνίστρια.

Και συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού που κρατά τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, τον οποίο ενσάρκωσε μοναδικά πριν από 56 χρόνια η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στον ρόλο του καθηγητή ιατρικής Δημήτρη Παπαδόπουλου, που ενσάρκωνε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, θα εμφανιστεί ο Ορέστης Τζιόβας.

Δεκάδες οι αξέχαστες σκηνές του έργου, καθώς στην ταινία εμφανίζονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί. Στη θεατρική μεταφορά του έργου θα εμφανιστούν οι Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μαρία Καβογιάννη, όπως φαίνεται από φωτογραφία που ανήρτησε ο σκηνοθέτης Λάκης Λαζόπουλος:

Μια από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ταινίας είναι εκείνη στην άμαξα, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο πλευρό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ τραγουδά τον «καροτσέρη», ή για την ακρίβεια τον «Αμαξά» του Μάνου Χατζιδάκι.

Την πρόβα της συγκεκριμένης σκηνής με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα δημοσιοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος προκαλώντας φρενίτιδα. Πρώτον, γιατί όλοι ήθελαν να δουν και να σχολιάσουν την Κατερίνα Γερονικολού και δεύτερον διότι, όλοι έσπευσαν να κάνουν τις συγκρίσεις με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάτι απολύτως αναμενόμενο.

Κάντε τη δική σας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο