Σύνοδο Κορυφής για τη Συρία τον Οκτώβριο προανήγγειλε η Μέρκελ
Είπε η γερμανίδα καγκελάριος μετά τη συνάντηση της με τον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα πως συμφώνησε με τον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να πραγματοποιηθεί μια τετραμερής συνάντηση τον Οκτώβριο για να συζητηθεί η κατάσταση στην ανταρτοκρατούμενη συριακή επαρχία, Ιντλίμπ.
«Μιλήσαμε επίσης για την Ιντλίμπ και θα μιλήσουμε περισσότερο σε βάθος αύριο. Υποστηρίζουμε ότι πρέπει να υπάρξει μια τετραμερής συνάντηση ανάμεσα στον τούρκο πρόεδρο, τον ρώσο πρόεδρο, τον γάλλο πρόεδρο και εμένα», δήλωσε η Μέρκελ κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ερντογάν στο Βερολίνο.
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442