Ενδεχόμενο αναβολής για τους αγώνες ΠΑΟ – ΠΑΣ, ΟΦΗ – ΑΕΚ
Έκτακτη σύσκεψη (22:30) στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Ανοικτό το ενδεχόμενο να αναβληθούν οι σαββατιάτικοι αγώνες (29/9) ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ - ΑΕΚ
Εν αμφιβόλω τίθεται η διεξαγωγή των αγώνων Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ – ΟΦΗ που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 29/9 (στις 19:00 στο ΟΑΚΑ και στις 20:30 στο «Γεντί Κουλέ» αντίστοιχα).
Το θέμα θα συζητηθεί και στην έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 22.30 (29/9) στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με αφορμή την πρόγνωση για ακραία καιρικά φαινόμενα το απόγευμα του Σαββάτου (29/9).
Αξίζει να σημειωθεί ότι θέμα αναβολής ολόκληρης της 5ης αγωνιστικής έθεσε ο Αστέρας Τρίπολης στο ΔΣ της Super League τηn Παρασκευής 28/9, όμως δεν συζητήθηκε.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης