Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δ. Γιαννακόπουλος: Θα θέλαμε να δούμε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά του Π. Γιαννακόπουλου

Δ. Γιαννακόπουλος: Θα θέλαμε να δούμε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά του Π. Γιαννακόπουλου

Επιθυμεί τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» τα επόμενα χρόνια στο τουρνουά προς τιμήν του ηγετικού προέδρου ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ

Η πρώτη ημέρα του τιμητικού τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου ολοκληρώθηκε, με τους πράσινους να επικρατούν της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με 90-63.

Στη φιλική διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ προς τιμήν της ηγετικής φυσιογνωμίας του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ και μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα επιθυμούσε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά τα επόμενα χρόνια.

«Θέλαμε να είναι σίγουρα η Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε να έχουμε την Φενέρ λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός, μακάρι να το δούμε αυτό στο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «πράσινων».

Στη συνέχεια αναφορικά με τον χαρακτήρα του πατέρα του, ανέφερε: Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Ακόμα αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις για τη διεξαγωγή του Fianl Four της Ευρωλίγκας το 2020 στην Αθήνα, αλλά όχι απαραιτήτως στο ΟΑΚΑ: «Συζητιέται έντονα, υπάρχει διάθεση, μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ το γήπεδο. Αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω, υπάρχει η σκέψη για κάτι πολύ όμορφο για τα 20 χρόνια της Ευρωλίγκας».

Τέλος μίλησε για τη σχέση του με την Ευρωλίγκα και την ανακωχή των δύο πλευρών: «Λάθη πάντα γίνονται, υπήρξαν λάθος αντιδράσεις. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, τα αφήσαμε πίσω και προχωράμε».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024