Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσύ πόσο καλά γνωρίζεις τη Ρένα Βλαχοπούλου;

Εσύ πόσο καλά γνωρίζεις τη Ρένα Βλαχοπούλου;

Έμεινε γνωστή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου ως μια μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός, πριν όμως;

Έμεινε γνωστή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου ως μια μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός, με τις έξυπνες και πετυχημένες ατάκες της, οι οποίες σε συνδυασμό με το τρομερό ταλέντο αλλά και χιούμορ της την έκαναν να αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

Ωστόσο, αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, υπήρξε μεγάλο αστέρι της μουσικής σκηνής!

Τους πρώτους δίσκους της, τραγουδώντας τζαζ, τους είχε ηχογραφήσει στην ODEOΝ, ενώ το τραγούδι της «Τι σου λένε τα λουλούδια», του Κώστα Γιαννίδη, θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πολύ γρήγορα μάλιστα της αποδόθηκε ο τίτλος «η βασίλισσα της τζαζ». Λέγεται μάλιστα ότι όταν την άκουσε ο Σάχης της Περσίας γοητεύτηκε τόσο μαζί της, που της χάρισε ένα μενταγιόν.

Ποια ήταν όμως η Ρένα Βλαχοπούλου όταν έπεφταν οι τίτλοι τέλους στις ταινίες; Σίγουρα κάποιες από τις πτυχές της ζωής της μάλλον θα παραμείνουν για πάντα άγνωστες, ωστόσο κάποιες από αυτές έγιναν αντικείμενο συζήτησης.

Στα 21 της χρόνια, η Ρένα γνώρισε κι ερωτεύτηκε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Βασιλείου. Μετακόμισε μαζί του στην Αθήνα και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο.

Σκάνδαλα και μοιχεία

Τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο της τους η καλλιτέχνης απασχολεί τις εφημερίδες, όχι με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, αλλά με ένα σκανδαλώδες ειδύλλιο.

«Ο σύζυγος μηνύει. Πράγματι, κατά τας βεβαιώσεις και τας ανακρίσεις του απαρηγορήτου, όπως εμφανίζεται τώρα συζύγου, όστις απειλεί να υποβάλει και μήνυσιν επί μοιχείαν, η άφαντος υπήκουσεν εις νέας υποδείξεις της καρδιάς της, ακολουθήσασα έναν νεαρόν υιόν αποθανόντος τραπεζίτου, όστις από καιρού εφέρετο ως ο φανατικότερος θαυμαστής της» έγραφε εφημερίδα.

Τον τελευταίο της σύζυγο, Γιώργο Λαφαζάνη τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ένα φανάρι στην Πανεπιστημίου, το 1965. Το βράδυ εκείνο, λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο εστιατόριο στη Φωκίωνος Νέγρη. Έμειναν μαζί, μέχρι το τέλος της ζωής της.

Τα ιδιαίτερα… χόμπι

Όπως είχε αποκαλύψει ο Μάκης Δελαπόρτας, της άρεσε πολύ το ψάρεμα, ενώ για δόλωμα έβαζε ένα…προφυλακτικό.

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι στην ταινία «Η Κόμισσα της Κέρκυρας» ήταν έγκυος, αλλά έκανε έκτρωση. Η ίδια είχε εξηγήσει ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί σε αυτό.

Δεν έλεγε ποτέ την ηλικία της. Μάλιστα, αν την ρωτούσαν πόσων χρόνων ήταν, το πιθανότερο ήταν να τους κατσαδιάσει.

Βαριόταν τις συνεντεύξεις και γενικότερα να μιλάει. Για τον μόνο, λένε, που δεν βαριόταν να μιλάει ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, τον οποίο θαύμαζε πολύ. Άλλωστε, ήταν γνωστό ότι πολιτικά ανήκε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024