Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου είχε οριστεί να διεξαχθεί το ματς Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο μία μέρα πριν η ΕΠΟ γνωστοποίησε την αναβολή του, λόγω… «Ξενοφώντα».

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν στις δύο ομάδες να ταξιδέψουν στη Νάξο (όπου εδρεύει ο σύλλογος της Σαντορίνης, επειδή στο νησί του δεν υπάρχει γήπεδο που να πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές). Ετσι, η αναμέτρηση μετατέθηκε για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου (16:30).

Σημειωτέον η Θύελλα Καμαρίου είναι πρωτοεμφανιζόμενη στη Γ’ Εθνική. Στο ίδιο όμιλο (τον 1ο) με την ομάδα της Σαντορίνης και τον Ηρακλή μετέχουν και οι ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος με τους Ηπειρώτες να έχουν αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη της μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση, μετά το διπλό στο Περιστέρι (1-2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή:

«Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής.

Ο προγραμματισμένος για την Πέμπτη 27/9 αγώνας αναβλήθηκε με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, ύστερα από σχετικά αιτήματα που υποβλήθηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που κατέστησαν αδύνατη τη μετακίνηση των δύο ομάδων στην Νάξο».

Γράψτε το σχόλιό σας