Νίκησε ο… άνεμος στα Πηγάδια

Νίκησε ο… άνεμος στα Πηγάδια

Ξάνθη και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 με τον δυνατό αέρα να κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια των δύο ομάδων

Ξάνθη και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Superleague (3-0 υπέρ των Ακριτών), ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει «τρίποντο» στην πρεμιέρα του στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου βρίσκονται επίσης η Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου. Αυτή τη φορά λοιπόν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σ’ ένα παιχνίδι που ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η καλύτερη στιγμή των Κρητικών προήλθε από μία απίθανη φάση. Αρχικά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκοβιτς, έκανε το βολέ για να και είδε την μπάλα να καταλήγει κόρνερ υπέρ των φιλοξενούμενων (!) και κατά την εκτέλεση ο αέρας έδωσε κατεύθυνση στην μπάλα προς την εστία, με αποτέλεσμα να οι Ακρίτες να υποχρεωθούν σε υπερπροσπάθεια για να αποσοβήσουν το γκολ.

Γενικότερα, η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Ο ΟΦΗ το πρώτο, με πρωταγωνιστές τους Σασί και Νέιρα, με τον τελευταίο να ξεκινά σήμερα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον, και η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς το δεύτερο μέρος, κατά το οποίο επιχείρησε να μετατρέψει τον αέρα σε πλεονέκτημα μέσω των στημένων φάσεων, ωστόσο δίχως κάποια προσπάθειά της να στεφθεί επιτυχημένη. Ο Κάστρο ήταν θετικός ως αντικαταστάτης του Γέντρισεκ στην ενδεκάδα, όμως ο Αργεντινός σπατάλησε τη μία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μόλις στο 5ο λεπτό να βάλει μπροστά την ομάδα του, όταν αστόχησε σε κεφαλιά προ κενής εστίας.

Όσο για το άλλο ματς, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, όπου δηλώνουν «παρών» οι ΠΑΟΚ και Άρης, ο Εργοτέλης προηγήθηκε με γκολ του Καπνίδη στο 42′, όμως ισοφαρίστηκε από τον Γροντή στο 80′, έτσι ο Αήττητος Σπατών απέσπασε το βαθμό κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θιμιάνης, Κίκε (65′ Σαρπόνγκ), Φλίσκας, Σουλεϊμάν (75′ Γέντρισεκ), Μελιόπουλος (58′ Κοβάσεβιτς).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (84′ Πλατέλλας), Αραβίδης (70′ Βουό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (62′ Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

«Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία, λέει ο Ρούτε

Με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε, ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Αγκυρα, ο Μαρκ Ρούτε, ο οποίος τόνισε ότι «η Τουρκία έχει βιώσει μια επανάσταση στην αμυντική βιομηχανία».

Σύνταξη

To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ

Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης δημοσίευσε βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι δυνάμεις του ναυτικού να κάνουν ρεσάλτο στα δύο πλοία στα στενά του Ορμούζ

Σοφοκλής Αρχοντάκης
Σοφοκλής Αρχοντάκης

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version