Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια χρωματιστή γέφυρα ενώνει δύο ουρανοξύστες στο Μίσιγκαν

Μια χρωματιστή γέφυρα ενώνει δύο ουρανοξύστες στο Μίσιγκαν

Το έργο «Detroit Skybridge» ενεργοποιεί έναν πεζόδρομο στον αέρα, που συνδέει δύο ουρανοξύστες στην περιοχή της πόλης του Μίσιγκαν

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Phillip K Smith III έχει εγκαταστήσει χρωματιστά φώτα κατά μήκος μιας γέφυρας στο Ντιτρόιτ, τα οποία φωτίζονται σε διάφορες κλίσεις και σχέδια τη νύχτα.

Το έργο «Detroit Skybridge» ενεργοποιεί έναν πεζόδρομο στον αέρα, που συνδέει δύο ουρανοξύστες στην περιοχή της πόλης του Μίσιγκαν.

Η γέφυρα μήκους 30 μέτρων σχεδιάστηκε από τον Gino Rossetti της τοπικής εταιρίας Rossetti Architects που ιδρύθηκε το 1976, για να συνδέσει τους 16ους ορόφους του κτιρίου Guardian και του One Woodward.

Με βάση τη μοντέρνα αισθητική του τελευταίου, που ολοκληρώθηκε από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Minoru Yamasaki το 1962 και διαθέτει μια λευκή πρόσοψη από σκυρόδεμα, το skybridge σχηματίζεται από ένα απλό κέλυφος με παράθυρα που τρέχουν κατά μήκος κάθε πλευράς.

Τα φώτα προγραμματίζονται για να αλλάζουν τα μοτίβα, δημιουργώντας την εντύπωση ότι οι αποχρώσεις κινούνται κατά μήκος της γέφυρας. Οι μονόχρωμες ράβδοι και τα φαινόμενα ουράνιου τόξου είναι επίσης μεταξύ των διαμορφώσεων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024