Νέα πρόσκρουση πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, και τα δύο φορτηγά πλοία υπέστησαν μόνο μικρές στρεβλώσεις, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός
Νέα πρόσκρουση σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά μεταξύ δύο φορτηγών πλοίων το βράδυ της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, το ελληνόκτητο φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο «Καπετάν Χρήστος» προσέκρουσε με το φορτηγό πλοίο «Stadt dresden» με σημαία Πορτογαλίας, χωρίς να αναφέρεται κάποιος τραυματισμός ή εισροή υδάτων.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, και τα δύο πλοία από την πρόσκρουση υπέστησαν μόνο μικρές στρεβλώσεις.
Το «Καπετάν Χρήστος» με εννιά άτομα πλήρωμα μετέφερε έντεκα βαρέα οχήματα με τους οδηγούς του και είχε προορισμό τον Πειραιά, ενώ το «Stadt dresden» με 21 αλλοδαπούς πλήρωμα ήταν κενό φορτίου και αγκυροβολημένο.
Στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν σπεύδει πλωτό του Λιμενικού Σώματος.
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε ελαφρά σύγκρουση δύο επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων με προορισμό την Κρήτη.
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
- Δεν θέλει κόπο: 20 λεπτά περπάτημα την μέρα κάνουν τη διαφορά
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου – Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει

