Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λαίδη κι ο Αλήτης

Η Λαίδη κι ο Αλήτης

Από πότε βγαίνουν οι νεράιδες στη στεριά; Από τότε που τριγυρνούν στα λιμάνια παλικάρια σαν εσένα

Μπορεί το παραπάνω απόσπασμα να ανήκει στη Νεράιδα και το Παλικάρι και σε ταινία της Ντίσνεϊ, αλλά δεν θέλω να χάνετε το στόχο σας. Είσαι μία Λαίδη και είναι ένας Αλήτης; Είσαι κορίτσι μεγαλωμένο με γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο και εκείνος πιάνει το οπλισμένο σκυρόδεμα στα χέρια του και το στύβει; Εσύ αγαπάς το χαβιάρι και τα μπατόν σαλέ κι εκείνος καθαρίζει τα δόντια του από το μερακλίδικο κοκορέτσι; Εσύ συχνάζεις στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ κι αυτός σε κλαμπ στο Καματερό;

Ο έρωτας φίλη μου είναι τυφλός και δεν κάνει κοινωνικές διακρίσεις. Είσαι μία κυρία με λούσα και ερωτεύτηκες το λαϊκό αγόρι που βγάζει τίμια το μεροκάματό του και σε παίρνει από το σπίτι σου ‘γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε με τις γυναίκες’. Σε προβληματίζει το γράσο στα νύχια του, αλλά η καρδιά σου χτυπά πιο γρήγορα όταν γέρνει να σε φιλήσει. Ξέρεις ότι ο περίγυρός σου δεν θα τον αποδεχθεί γιατί εσύ αξίζεις μεγαλεία. Τα πέρασε και η Ζωίτσα η Λάσκαρη με τον Φαίδωνα Γεωργίτση.

Καταρχάς, οι διαφορές δεν είναι μόνο κοινωνικές. Όπως και να το κάνουμε, το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχουν διαφορές στα ενδιαφέροντα, τις εξόδους, τα χόμπι, τις γνώσεις και ίσως στη φιλοσοφία ζωής. Αν εσύ είσαι vegetarian για λόγους ηθικής, το λαϊκό αγόρι μπορεί να τρώει κρέας 3 φορές την ημέρα και να σε ταΐζει στο στόμα με το ζόρι. Και μπορεί να δυσκολευτεί να καταλάβει την ιδεολογική σας διαφορά. Επίσης, μάλλον ψηφίζετε και διαφορετικά. Γιατί μην μου πεις ότι φοράς Chanel και ψηφίζεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ διότι δεν θα το πιστέψω. Άλλο ένα κώλυμα που ίσως συναντήσεις είναι το πώς βλέπετε τις σχέσεις και το μέλλον τους. Εκείνος ας πούμε, μπορεί να έχει μεγαλώσει με το σκεπτικό ότι ο προορισμός του ανδρός και της γυναικός είναι να τεκνοποιήσουν πριν φτάσουν στην ηλικία των 30. Αν εσύ γλεντάς τη ζωή, η οικογένεια δεν είναι στις προτεραιότητές σου και σκέφτεσαι την υιοθεσία, σε περίπτωση που είσαι μόνη μετά τα 40, θα υπάρξει πρόβλημα και δεν το έμαθες από εμένα.

Από την άλλη, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε το λαϊκό αγόρι; Μπορεί να αποδειχθεί αδαμάντινος χαρακτήρας, να σε αγαπά, να σε προσέχει και να γίνεται θυσία για εσένα και την Balenciaga σου. Ας μην κρίνουμε με βάση το πού μεγάλωσε ο καθένας. Εξάλλου, τι τα θες τα μεγαλεία τέτοιες εποχές. Η ψυχή και τα αγνά αισθήματα του θα ντύσουν και θα ζεστάνουν το σπιτικό σας το χειμώνα που δεν θα έχετε στον ήλιο μοίρα να βάλετε πετρέλαιο. Δώσε μία ευκαιρία γιατί κι από τα βόρεια προάστια δεν είδαμε προκοπή.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024