Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση στο κοσμηματοπωλείο για τον Ζακ Κωστόπουλο

Συγκέντρωση στο κοσμηματοπωλείο για τον Ζακ Κωστόπουλο

Ακροδεξιοί έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο του λιντσαρίσματος

Την ώρα που διαπιστώνονται σοβαρές παραλείψεις στη δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, αλληλέγγυοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου σημειώθηκε το λιντσάρισμα.

Νωρίτερα, έκανε την εμφάνισή της μικρή ομάδα ακροδεξιών που φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα και πέταξαν τρικάκια. Η ομάδα φορούσε μαύρες μπλούζες με διακριτικά που παραπέμπουν στην ΕΣΑ και το ΕΑΤ – ΕΣΑ.

https://www.facebook.com/georgezinon/videos/10156778752049777/?__xts__[0]=68.ARASbegJd6qh1CdLAMqyctOQTHf3EXSU4yAkxgXgNq6J_wi0ItXklyN1ULmckHvmf0BL5BhVcTN2Q70uLObb_eZ0lf8fTygl4-xN57n6OcW4XvP0EPefTSU4bRlbYHCOyqimo-QaBIN7rU4xTZ9Tgt3o3O-LOLNsSIvkbZJgpXDNDVn0NqV4a_8&__tn__=-R

Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου πήρε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια.

Αρνείται ότι οι πράξεις του είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 33χρονου.

Η προθεσμία εδόθη από τον ανακριτή της υπόθεσης, αφού ο φάκελος που χειρίζεται «πάσχει από σοβαρότατες ελλείψεις», ενώ ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες οι αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.

Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του συνηγόρου του κοσμηματοπώλη κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος, που πλην της κακουργηματικής κατηγορίας για θανατηφόρα σωματική βλάβη, είναι αντιμέτωπος και με το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φαίνεται να υποστηρίζει πως οι αντιδράσεις του είχαν στόχο να εμποδίσουν τον Ζακ να διαφύγει καθώς είχε μπει στο κατάστημα του με σκοπό τη ληστεία αλλά και να προστατέψουν τη ζωή του και τη ζωή άλλων γιατί ο 33χρονος τους απειλούσε με ένα σπασμένο γυαλί.

Χθες συνελήφθη και ένας ακόμη άνδρας, 55 ετών, ο οποίος είχε προσαχθεί αρχικά στην Ασφάλεια Αθηνών, ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του Ζακ.

Ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και φαίνεται να προβάλει αντίστοιχα επιχειρήματα με αυτά του κοσμηματοπώλη.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024