Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασιάδης: Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Δικέφαλος δεν είχε ποτέ στο παρελθόν τόσους καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις

Ο Άγγελος Αναστασιάδης βλέποντας την πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, τον έχρησε πρώτο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό επισήμανε ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, όπου σχολίασε το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα, όπου βρήκε άξιο νικητή τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Αρχικά τόνισε: «Το περίμενα ότι θα κερδίζαμε, γιατί εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το πνευματικό. Δεν ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ πάντως. Το πρώτο γκολ ήρθε σε κομβικό σημείο από ένα λάθος. Το ντέρμπι το ήθελαν και οι δύο ομάδες γιατί προέρχονταν από ήττες στην Ευρώπη και όχι πολύ καλές εμφανίσεις. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν να μην έχουν τέτοια σερί. Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ποτέ τόσους καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και επειδή έχει και τον ίδιο προπονητή έλεγα από το καλοκαίρι πως είναι το πρώτο φαβορί. Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν νέο προπονητή και αλλαγές. Μέχρι στιγμής τα πράγματα εξελίσσονται όπως τα περίμενα».

Για το αν η ΑΕΚ πληρώνει ότι δεν έκανε μεταγραφές, ειδικά στον άξονα: «Δεν μπορώ να κάνω καμία κριτική για το πώς διαχειρίζεται ο καθένας την ομάδα του, ούτε για τις επιλογές των προπονητών. Όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο, όπως η ΑΕΚ που έχει το Champions League, υπάρχει κούραση. Όμως και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν κούραση. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές επιλογές παικτών».

Για το ΠΑΟΚ-Άρης για το Κύπελλο που ακολουθεί την Τετάρτη (24/9): «Είναι ντέρμπι, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο βάσει ποιότητας και εμπειρίας. Όμως και ο Άρης έχει πολλή ποιότητα και είναι σε μια φάση που ο προπονητής προσπαθεί να βρει ποιοι παίκτες του μπορούν να κάνουν αυτά που ζητάει η ομάδα».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (30/9) είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη. Από μέρα σε μέρα είναι καλύτερος, αλλά δεν τον έχουμε δει ακόμη καλά εκτός έδρας. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο θα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα. Είναι αγώνες σερί, που παίζουν όλοι μεταξύ τους, και εκεί θα κριθεί. Τα πρωταθλήματα κρίνονται και στα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο ντέρμπι και είναι σημαντικό, αλλά θα πρέπει να αποδείξει πως μπορεί και στη συνέχεια».

Τέλος για την πορεία του Παναθηναϊκού είπε: «Είχα πει από το φιλικό με τον Λεβαδειακό πως ο Παναθηναϊκός θα μπει πεντάδα για πλάκα. Η ομάδα κάνει βήματα προόδου. Κανείς δεν ξέρει όμως όταν φτάσουν στο υψηλότερο σημείο θα ανταποκριθούν. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Δώνη, όπως και στον Ουζουνίδη. Φαίνεται η δουλειά τους, όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλη την πορεία τους. Ο Δώνης βάζει τη σφραγίδα του στον Παναθηναϊκό και τα παιδάκια αυτά κάθε μέρα γίνονται καλύτερα. Ο χρόνος μετρά υπέρ του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό να είστε σίγουροι».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024