Η ΑΕΚ έχει σπάσει τα δοκάρια στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τους παίκτες της να τα έχουν σημαδέψει έξι φορές κάνοντας τον ύμνο της... πραγματικότητα
Οι παίκτες της ΑΕΚ φαίνεται πως πήραν στα σοβαρά του στίχους από τον ύμνο της ομάδας και έχουν βαλθεί να σπάσουν τα δοκάρια σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.