Καμίνης: Στο έλεος των ναρκωτικών η Αθήνα
Συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων
Στο χρόνιο πρόβλημα των ναρκωτικών ουσιών αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης με αφορμή τον θάνατο του επίδοξου ληστή στην Ομόνοια.
Ο κ. Καμίνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι μπορεί να μην υπάρχουν πια χρήστες ναρκωτικών ουσιών στο Πεδίον του Άρεως ωστόσο το πρόβλημα έχει εξαπλωθεί σε πολλά άλλα σημεία της πόλης.
Ο δήμαρχος Αθηναίων κατήγγειλε δε ότι στις επανειλημμένες οχλήσεις του για το θέμα αυτό συνάντησε την αδιαφορία της Πολιτείας. «Εκατοντάδες άτομα περιφέρονται στην Αθήνα και κάνουν την ένεσή τους δημόσια (…) πολλά χρόνια χτυπώ και τις πόρτες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργού Υγείας, που δεν καταδέχτηκε καν να μού απαντήσει, είχα ζητήσει την παραίτηση Τόσκα και δυστυχώς δικαιώθηκα καθυστερημένα» σημείωσε ο κ. Καμίνης.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι χρήστες ουσιών χρειάζονται ειδική θεραπεία και για αυτό πρέπει να δημιουργηθούν χώροι εποπτευόμενης χρήστης ναρκωτικών ουσιών όπως γίνεται σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει τον Οσμάν από τον Παναθηναϊκό»
- Σε εξέλιξη το πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Παπάγου–Χολαργού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442