Μπορεί να προφυλάχθηκε η Σάσκια Χίπε, αλλά η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού πέτυχε το δύο στα δύο στις φιλικές αναμετρήσεις με την Turkish Airlines επί ελληνικού εδάφους.
Μετά την επικράτηση με 3-0 σετ την Πέμπτη, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς νίκησε και την Παρασκευή 21/9 με 3-1.
Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα αγωνιστούν δύο ακόμα φορές στην Τουρκία.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού, η Άλισον Μέιφιλντ, δήλωσε: «Ήταν δυο πολύ καλά και δυνατά φιλικά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από το δυνατό τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτές τις δυο ημέρες είδαμε το παιχνίδι μας και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να δουλέψαμε πάνω σε αυτούς τους τομείς στις προπονήσεις και να εξελισσόμαστε κάθε μέρα ως ομάδα. Ήταν δυο πολύ χρήσιμες αναμετρήσεις».
Τα σετ: 3-1 σε 1.34: 25-19 (21’), 23-25 (26’), 25-20 (23’), 25-23 (24’)
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.