Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύνθημα τίτλου από τον Σπανούλη

Σύνθημα τίτλου από τον Σπανούλη

Τι δήλωσαν οι Βασίλης Σπανούλης και Ντέιβιντ Μπλατ στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σεζόν

Σύνθημα για την ανάκτηση των εγχώριων σκήπτρων έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σεζόν, ενώ ο κόουτς του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ επισήμανε τον σεβασμό που τρέφει στο ελληνικό μπάσκετ και εμφανίστηκε ανυπόμονος για το πρώτο τζάμπολ.

Αναλυτικά το αφιέρωμα που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή για τους Ερυθρόλευκους:

«Την επιστροφή στην κορυφή αναζητεί στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, ύστερα από δύο χρόνια χωρίς τίτλους. Επιστροφή την οποία θα επιδιώξει με νέα φιλοσοφία, καθώς την θέση μπροστά από τον πάγκο του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ, πρωταθλητής Ευρώπης το 2007 με την Εθνική Ρωσίας και το 2014 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής θέλει να δημιουργήσει ένα πιο αθλητικό και νεανικό σύνολο και σε αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκαν οι Αμερικανοί Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, Ζακ ΛεΝτέϊ, ο Γάλλος Άξελ Τουπάν, ο Λετονός Γιάνις Τίμα και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Παπανικολάου παραμένουν οι «τέσσερις σωματοφύλακες» των «ερυθρόλευκων».

Η δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αποτελώ μέλος του προγράμματος του Ολυμπιακού, ενός προγράμματος για το οποίο ανέκαθεν έτρεφα μεγάλο σεβασμό. Μεγάλο σεβασμό, επίσης τρέφω εδώ και πολλά χρόνια για το ελληνικό μπάσκετ, οπότε πραγματικά ανυπομονώ να γίνει το τζάμπολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ευχή μου είναι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πλούσιο θέαμα».

Η τοποθέτηση του Βασίλη Σπανβούλη: «Πάνω από όλα εύχομαι σε όλους υγεία. Ελπίζω να γίνει ένα δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024