O Έντι Μέρφι θα συμμετάσχει στην κωμωδία «New Line»
Σε σκηνοθεσία Τιμ Στόρι
Ο Έντι Μέρφι εντάχθηκε στο καστ κωμωδίας της New Line, εμπνευσμένης από την ταινία του 1993 «Grumpy Old Men» (Οι Γκρινιάρηδες) με τους Τζακ Λέμον και Γουόλτερ Ματάου.
Ο Τιμ Στόρι θα είναι σκηνοθέτης και παραγωγός μέσω της εταιρείας του «The Story Entertainment company» μαζί τον Τζον Ντέιβις από την εταιρεία «Davis Entertainment company». Ο Ντέιβις ήταν παραγωγός και της πρώτης ταινίας του 1993
Η Σάρλα Σάμπτερ Μπρίτζετ, πρόεδρος της «The Story Company» θα είναι επίσης παραγωγός του φιλμ, το οποίο προς το παρόν δεν έχει τίτλο, σύμφωνα με το Hollywood Deadline.
Στην ταινία «Grumpy Old Men» πρωταγωνίστησαν οι Λένον και Ματάου ως γείτονες που βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη και ανταγωνίζονται για την προσοχή της νέας τους γειτόνισσας, καθηγήτριας κολεγίου, που υποδύθηκε η Άνν-Μάργκρετ.
Την ταινία «Grumpy» σκηνοθέτησε ο Ντόναλντ Πέτρι και απέφερε στα ταμεία της Warner Bros 70 εκατ. δολάρια. Το 1995 ακολούθησε το σίκουελ «Grumpier Old Men» με εισπράξεις 72 εκατ. δολάρια.
Ο Έντι Μέρφι θα εμφανιστεί στην ταινία «Dolemite Is My Name» με θέμα τη ζωή του Ρούντι Ρέι Μουρ, ηθοποιού, τραγουδιστή και κινηματογραφικού παραγωγού, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «πατέρας της ραπ». Ο Ρούντι Ρέι Μουρ ηχογράφησε τα κωμικά άλμπουμ Dolemite στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και από τα έσοδα χρηματοδότησε την ταινία του 1975 «Dolemite», στην οποία πρωταγωνίστησε ως μαστροπός και ήρωας γκέτο.
Ο Μέρφι, 57 ετών έχει περιορίσει τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνίστησε στο δράμα «Mr. Church» το 2016 και στην κωμωδία του 2012 «A Thousand Words».
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442