Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ρολόγια Faberge συναγωνίζονται επάξια τα αυγά του οίκου…

Τα ρολόγια Faberge συναγωνίζονται επάξια τα αυγά του οίκου…

Ο οίκος Faberge έγινε παγκόσμια γνωστός για τα υπέροχα αυγά του διακοσμημένα με πραγματικές, πανάκριβες πέτρες

Ο οίκος Faberge έγινε παγκόσμια γνωστός για τα υπέροχα αυγά του διακοσμημένα με πραγματικές, πανάκριβες πέτρες. Τα Faberge συνδέθηκαν με τις δυναστείες των Ρώσων αυτοκρατόρων και ιδιαίτερα με τον τσάρο Νικόλαο τον δεύτερο. Η αγάπη των Ρώσων ευγενών για τα Faberge έκανε και άλλους ευγενείς σε ολόκληρο τον κόσμο να «παρασυρθούν» από την μαγική λάμψη τους.

Η βασίλισσα της Ισπανίας Victoria Eugenie εκτός από την μεγάλη συλλογή από μικρά και μεγάλα αυγά είχε και μια εντυπωσιακή συλλογή με αντικείμενα. Βεντάλιες με τυρκουάζ και χρυσό, notebooks με χρυσό και διαμάντια, κορνίζες-μινιατούρες από όνυχα κ.ά. Η Μαρία Φεοντόροβνα σε ένα γράμμα στην αδελφή της βασίλισσα Αλεξάνδρα της Αγγλίας έγραφε ότι τα Faberge είναι ότι πιο genius για την εποχή τους. Εξαιρετικά εντυπωσιακά ήταν τα αντικείμενα Faberge τα οποία παρίσταναν φιγούρες του ζωικού βασιλείου. Ένα French bulldog, ένα φασιανό, μια χελώνα. Τα αυγά Faberge βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα του πλανήτη αλλά και στις exclusive boutiques του, με πιο δημοφιλή αυτή στο Mayfair της Βρεττανικής Πρωτεύουσας.

Ρολόγια για γυναίκες και άνδρες…

Όσο για τα ρολόγια Faberge; Πρόκειται για πραγματικά, μικρά έργα τέχνης. Το σμαραγδένιο της Dalliance κολλεξιόν είναι γεμάτο σμαράγδια. Απόλυτα γοητευτικό το επίσης γυναικείο με μια μορφή στο κέντρο που μοιάζει να είναι φιλντισένια, το Lady Comblignee με ρουμπίνια το Lady Faberge με χρυσό μεταλλικό και τυρκουάζ καντράν, και τα ανδρικά Altruist 18 καρατίων, με καφέ και μαύρα δερμάτινα λουριά. Τα λουράκια τους βέβαια είναι tres chic από κροκόδειλο και φίδι.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024