Χαμόγελα ευτυχίας και γαλάζια αστραφτερά κύματα αισιοδοξίας με «φόντο» τις Σπέτσες. Η διακεκριμένη ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια Λένα Καραμαλή οργανώνει στο ξενοδοχείο «ΣΠΕΤΣΕΣ» το τριήμερο 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου σεμινάριο με θέμα την προσωπική ευτυχία και πώς μπορούμε να την κατακτήσουμε.

 

 

 

Μέσα από μια σειρά ομιλιών, παρουσιάσεων και βιωματικών εργαστηρίων, έμπειροι ομιλητές θα μας καθοδηγήσουν σε ένα νέο τρόπο διαχείρισης της σκέψης μας. Με την εμπειρία τους θα μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ευτυχία είναι απόφαση, τρόπος ζωής και εφικτή για όλους. Στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση του άγχους, η εστίαση της προσοχής, η ενσυνειδητότητα, η ανάδυση του καλού μας εαυτού, η δημιουργικότητα, η ισορροπία, η αρμονία ψυχής και σώματος, η πληρότητα και το νόημα της ζωής μας. Tunes into happiness λοιπόν με εξαιρετικούς ομιλητές (διατροφολόγους, ερευνητές, ψυχολόγους, θεραπευτές) και στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της πατρίδας μας.

Ο σεφ Μιχάλης Βασιλειάδης θα παρουσιάσει ένα ειδικά προσαρμοσμένο μενού στο εστιατόριο “Maris” του ξενοδοχείου. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του hotel «ΣΠΕΤΣΕΣ» (22980-72602) και στο info@spetseshotel.gr.