Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στην Ελβετία ενόψει της αναμέτρησης με την Γιάνγκ Μπόις για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με μάλλον... μηδαμινά περιθώρια ανοχής σε ήττα από τους οπαδούς της
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κίνησε για Ελβετία το πρωί της Τρίτης (18/09) για τη νέα της περιπέτεια στο Champions League που ξεκινά με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Γιάνγκ Μπόις. Ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι παίκτες ταξίδεψαν οδικώς μέχρι το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ κι έπειτα με πτήση 90 λεπτών προσγειώθηκαν στη Βέρνη.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι