Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει Βέρνμπλουμ και Τόσκα ο Λουτσέσκου

Ετοιμάζει Βέρνμπλουμ και Τόσκα ο Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την Τσέλσι

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης την Τσέλσι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα.

Ο Ρουμάνος προπονητής φανέρεωσε τις πρώτες του σκέψεις για το σχήμα που ίσως παρατάξει απέναντι στους Λονδρέζους, έχοντας κατά νου ότι έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη πεντάδα αγώνων (Τσέλσι, ΑΕΚ και Άρης εντός, Ολυμπιακός, Μπάτε Μπορίσοφ εκτός) μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε πρέπει να γίνει και σωστή διαχείριση.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ακόμη και 5-6 αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με την 11άδα που ξεκίνησε απέναντι στον ΟΦΗ!

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σίγουρα θα λείπει ο τιμωρημένος Λέο Μάτος, ενώ ο Πρίγιοβιτς, παρότι μπήκε στις προπονήσεις δύσκολα θα βρεθεί στη βασική 11άδα.

Η απουσία του Βραζιλιάνου φαίνεται ότι θα φέρει τον Βιεϊρίνια δεξιά στην άμυνα και έτσι αριστερά μάλλον θα παίξει ο Τόσκα, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στην κορυφή της επίθεσης εφόσον προφυλαχθεί ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, θα παίξει ο Καρέλης ή ο Ακπόμ, με τον Άγγλο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει, καθώς δεν έπαιξε στην Κρήτη. Στα χαφ ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά τον Πόντους Βέρνμπλουμ και να παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024