Ο λαβωμένος αμυντικός μέσος Γουίλιαμ Καρβάλιο και ο κεντρικός αμυντικός Ζουαΐρ Φεντάλ (ίωση ο Μαροκινός) κόπηκαν από την αποστολή της Ρεάλ Μπέτις για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα του Europa League (20/9, 22:00).

Αμφότεροι συμμετείχαν ως βασικοί στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει στη φετινή La Liga η ισπανική ομάδα.

Ο διεθνής Καρβάλιο βέβαια αποτελεί και μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της ομάδας, αφού η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt. Δεν κατάφερε όμως να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ιταλία.
Στην 21μελη αποστολή της Μπέτις συμπεριλαμβάνονται τα υπόλοιπα αστέρια του συλλόγου (προεξάρχοντος του Αργεντινού Λο Σέλσο), αλλά και δύο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, οι Ντάνι Ρεμπόγιο και Μιγκέλ Ροντρίγκεθ.

Αναλυτικά: Ρόμπλες, Λόπεθ, Ρεμπόγιο, Φρανθίς, Μπαραγκάν, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ, Χάβι Γκαρθία, Γουαρδάδο, Μιγκέλ Ροντρίγκεθ, Λο Σέλσο, Κανάλες, Μπουντεμπούζ, Ινούι, Τέγιο, Χοακίν, Σέρχιο Λεόν, Λόρεν και Σανάμπρια.