Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Να μην υποκρίνεται η ΝΔ για την πορεία της δίκης της ΧΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να μην υποκρίνεται η ΝΔ για την πορεία της δίκης της ΧΑ

Σκληρά λόγια ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Ρουπακιά

Σκληρά λόγια ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Ρουπακιά πριν πέντε χρόνια.

Για συνεργασία με των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να ρίξουν την κυβέρνηση της ΝΔ, μίλησε ο τομέαρχης Δικαιοσύνη του κόμματος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και ζητώντας εξηγήσεις για τα αίτια της καθυστέρησης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οργισμένη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΔ για υποκρισία, κατηγορώντας τη ότι έχει εντάξει στους κόλπους της ακροδεξιούς του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ και έχει «νομιμοποιήσει την χρυσαυγίτικη ατζέντα στον πολιτικό λόγο».

«Θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο, να μας κατηγορεί για συνεργασία με την ΧΑ το κόμμα των «ανοιχτών διαύλων» του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σαμαρά, Τ.Μπαλτάκου με τη ναζιστική συμμορία, το κόμμα που έχει για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του τον Μ.Βορίδη, που διαδέχθηκε τον Φύρερ Μιχαλολιάκο στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, κατ΄ εντολήν του δικτάτορα Παπαδόπουλου, το κόμμα στο οποίο βρήκαν φιλόξενη στέγη ακροδεξιοί του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ, πρώην συνυποψήφιοι με βουλευτές και στελέχη του ναζιστικού μορφώματος.»

»Κι ας μη μας πουν ότι αυτά είναι παλιές ιστορίες. Δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από το ανοιχτό κάλεσμα του γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη, από την Καβάλα, για συνεργασία ακόμα και με στελέχη της ακροδεξιάς και της ΧΑ…» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον τομεάρχη Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Καταλήγοντας σημειώνει «αφού δεν πρόκειται να κάνει την αυτοκριτική του για την συνεχιζόμενη ακροδεξιά στροφή του, το κόμμα που φέρει τεράστιες ευθύνες για τη νομιμοποίηση της χρυσαυγίτικης ατζέντας στον πολιτικό λόγο, τουλάχιστον ας μην υποκρίνεται ότι ανησυχεί για την πορεία της δίκης των χρυσαυγιτών. Δεν τους πιστεύει κανείς».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024