
Τεράστιο πέπλο αράχνης σκέπασε 300 μέτρα βλάστησης στο Αιτωλικό
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους σμήνη κουνουπιών
Ένα περίεργο και πρωτόγνωρο θέαμα αντίκρισαν το βράδυ της Δευτέρας οι κάτοικοι του Αιτωλικού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agrinionews.gr, στην ανατολική παραλία της λιμνοθάλασσας, πριν την γέφυρα, υπάρχει ένα τεράστιο πέπλο από ιστούς αράχνης που έχει καλύψει τα φυτά (φοίνικες, αρμυρίκια και ποώδη βλάστηση) σε μήκος τουλάχιστο 300 μέτρων.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους σμήνη κουνουπιών. Στη συνέχεια προφανώς αράχνες άπλωσαν το τεράστιο πέπλο, που φαίνεται στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τα κουνούπια.
Πιθανώς πρόκειται για μία αντίδραση της φύσης ώστε να υπάρξει ισορροπία στο σύστημα με τον περιορισμό των κουνουπιών.
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι εντεκάδες Θεσσαλονικέων και Κρητικών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Ψυχική υγεία στην Ευρώπη: Πόσο κοστίζει η ψυχοθεραπεία και ποιοι εργαζόμενοι βρίσκονται πιο κοντά στο burnout
- LIVE: Άρσεναλ – Νιουκάστλ
- Oι πρώιμες λήψεις του έφηβου Στάνλεϊ Κιούμπρικ
