Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Η Ρωσία εμπλέκεται στη δολοφονία του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν

ΗΠΑ: Η Ρωσία εμπλέκεται στη δολοφονία του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν

«Όταν στη Βόρεια Κορέα εκτέλεσαν τον Κιμ Γιονγκ Ναμ, αυτό έγινε με την συνδρομή της Ρωσίας» δήλωσε η μόνιμη αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι

Tη Ρωσία κατηγόρησε η μόνιμη αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, υποστηρίζοντας ότι συνέδραμε τις μυστικές υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας στην δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, αδερφού του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Όταν στη Βόρεια Κορέα εκτέλεσαν τον Κιμ Γιονγκ Ναμ, αυτό έγινε με την συνδρομή της Ρωσίας, η οποία παρέδωσε στην Βόρεια Κορέα βιολογικές ουσίες» ισχυρίσθηκε η Χέιλι στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που είχε ως θέμα τις κυρώσεις κατά της Πιονγιάνγκ.

Η αμερικανίδα μόνιμη αντιπρόσωπος δήλωσε, επίσης, ότι η Ρωσία βοηθάει την Βόρεια Κορέα να παρακάμψει το καθεστώς των κυρώσεων προμηθεύοντας την με πετρέλαιο, παραβιάζοντας έτσι την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Από την πλευρά του, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Κίνας στον ΟΗΕ, Μα Ζαοξού, δήλωσε ότι η χώρα του εφαρμόζει τις κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας, προειδοποίησε ωστόσο ότι η αντιπαράθεση με την Πιονγιάνγκ μπορεί να έχει «ολέθριο τέλος». Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Βόρειας Κορέας και κάλεσε του Συμβούλιο Ασφαλείας να μείνει ενωμένο στο ζήτημα αυτό.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024