Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βολές» κομμάτων κατά κυβέρνησης για τη νέα επίθεση Ρουβίκωνα

«Βολές» κομμάτων κατά κυβέρνησης για τη νέα επίθεση Ρουβίκωνα

Την έντονη αντίδραση της Αντιπολίτευσης προκάλεσε η νέα «παρέμβαση» Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν

Για ανοχή της κυβέρνησης απέναντι στον Ρουβίκωνα, κάνουν λόγο τα κόμματα της Αντιπολίτευσης με αφορμή τη νέα «παρέμβαση» της αναρχικής συλλογικότητας στην πρεσβεία του Ιράν.

«Σπάστε, τραμπουκίστε, φύγετε. Οι κρανοφόροι Ρουβίκωνες σε νέα «καταδρομική επιχείρηση» με τον αστυνομικό φρουρό να μην προβάλει καμία αντίσταση και να παρακολουθεί απαθέστατος. Εικόνες που προκαλούν τους πολίτες κι εκθέτουν διεθνώς τη χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε και  η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου στρέφοντας τα «βέλη» της κατά της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Μία από τα ίδια κ. Γεροβασίλη και κ. Παπακώστα! Όπως φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τη θλιβερή εποχή Τόσκα. Η ασύδοτη δράση των μπαχαλάκηδων συνεχίζεται απρόσκοπτα, χωρίς κανείς να τολμά να τους «παρενοχλήσει»!

Η επίθεση σε μία ακόμη Πρεσβεία, εν προκειμένω σε αυτή του Ιράν, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μία κυβέρνηση που είναι για τα … πανηγύρια!».

Νωρίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας την επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν (ΣΚΑΪ), είπε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον «Ρουβίκωνα» και συμπλήρωσε ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει».

Σημείωσε ακόμα ότι, «η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο» και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι αντεξουσιαστές «έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν».

«Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός» κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024