Πέμπτη 02 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
Διαρρήκτης αλλάζει πλάνα λόγω… σκύλων!

Διαρρήκτης αλλάζει πλάνα λόγω… σκύλων!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία σκυλιά, ορμούν στον επίδοξο ληστή και τον αναγκάζουν να τραπεί σε φυγή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία σκυλιά, ορμούν στον επίδοξο ληστή και τον αναγκάζουν να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και απέδειξε για ακόμη μια φορά το πως ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου μπορεί να μας γλιτώσει από κακόβουλες “επισκέψεις” ληστών και επιτηδείων.

YouTube thumbnail

Οι ληστείες σε σπίτια και οι εισβολές αγνώστων, αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα και φόβο των πολιτών που πασχίζουν να βρουν τρόπους προφύλαξης.

Αυτό το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, «Οδηγός επιβίωσης μέσα στο σπίτι». Ενα βιβλίο απαραίτητο για κάθε άνθρωπο που θέλει να προστατέψει την κατοικία του, τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του, από κάθε εξωτερική επιβουλή. 

Πώς να αποφύγετε να γίνετε στόχος, επίπεδα εγρήγορσης, καθημερινές συνήθειες που ίσως πρέπει να αλλάξετε, κανόνες αποτροπής.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Ιουλίου 2026
Cookies