Μητσοτάκης: Βιντεοπαιχνίδια και selfies με νέους
Ο κ. Μητσοτάκης φορώντας ειδικά γυαλιά, έπαιξε σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, ενώ χαιρέτισε αρκετούς νέους και νέες με τους οποίους έβγαλε selfies
Το περίπτερο 17, το «Hall of Games», έναν χώρο γεμάτο από νέα παιδιά, ήταν από τους πρώτους σταθμούς του προέδρου της ΝΔ κατά τη σημερινή επίσκεψη του στη ΔΕΘ.
Ο κ. Μητσοτάκης φορώντας ειδικά γυαλιά, έπαιξε σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, ενώ χαιρέτισε αρκετούς νέους και νέες με τους οποίους έβγαλε selfies.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που τραβούν το ενδιαφέρον της νεολαίας, όπως επίσης και για τα παλαιότερα (arcades games) της δεκαετίας του ’80 λέγοντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει το Pac Man.
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Γιορτή σήμερα 22 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]
- Χαλκιδική: Νεκρός σε παραλία της Νικήτης εντοπίστηκε o 73χρονος αγνοούμενος





