Μητσοτάκης: Βιντεοπαιχνίδια και selfies με νέους
Ο κ. Μητσοτάκης φορώντας ειδικά γυαλιά, έπαιξε σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, ενώ χαιρέτισε αρκετούς νέους και νέες με τους οποίους έβγαλε selfies
Το περίπτερο 17, το «Hall of Games», έναν χώρο γεμάτο από νέα παιδιά, ήταν από τους πρώτους σταθμούς του προέδρου της ΝΔ κατά τη σημερινή επίσκεψη του στη ΔΕΘ.
Ο κ. Μητσοτάκης φορώντας ειδικά γυαλιά, έπαιξε σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, ενώ χαιρέτισε αρκετούς νέους και νέες με τους οποίους έβγαλε selfies.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που τραβούν το ενδιαφέρον της νεολαίας, όπως επίσης και για τα παλαιότερα (arcades games) της δεκαετίας του ’80 λέγοντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει το Pac Man.
- Πώς μια εταιρεία καραόκε προκάλεσε σοκ 17 δισ. στη Wall Street
- Κακοκαιρία Erminio: Σε συναγερμό η Αττική – Ανατολικά και βόρεια οι «επικίνδυνες» περιοχές για πλημμύρες
- Στάθης Αγγελόπουλος: Σήμερα η δίκη για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
- Volley League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, πράξη 3η στο Μετς
- Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 14χρονο στην Καλλιθέα
- Στο Κατάρ ο Δένδιας μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη σκιά των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή







