Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (13/09) τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού είχαν φτάσει τις 19.000, με την πώληση να συνεχίζεται κανονικά και το Σαββατοκύριακο, μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή του καλοκαιριού, είναι οι 20.000 κάρτες, κι αν οι ρυθμοί πώλησης συνεχίσουν αμείωτοι, θα επιτευχθεί!
Ο κόσμος των Πειραιωτών σπεύδει κατά χιλιάδες να αγοράσει ένα εισιτήριο, που θα του δώσει… μόνιμη πρόσβαση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, για να παρακολουθήσει δια ζώσης τις προσπάθειες των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.
Οι φίλοι της ομάδας πλήρως ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα εικόνα της, έχει συσπειρωθεί δίπλα της και δείχνει τη διάθεσή του να την στηρίξει με ενθουσιασμό στο νέο της ξεκίνημα για την επιστροφή στην κορυφή!
Οι Νιου Γιορκ Νικς διέλυσαν με 130-93 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 4 και πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά μετά το 1999, σπάζοντας παράλληλα μια σειρά από ιστορικά ρεκόρ.