Στις 14:35 το μεσημέρι της Παρασκευής (14/9) αναμένεται η πτήση του Μαρτζίμ Μαβράι στο αεροδρόμιο Μακεδονία για λογαριασμό του Άρη.
Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και αφότου περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον «Θεό του πολέμου».
Μάλιστα, αναμένεται να δώσει το παρών το απόγευμα (19:00) στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ μαζί με τους νέους του συμπαίκτες
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Σέρχιο Ράμος και το επενδυτικό γκρουπ Five Eleven Capital αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου της Ανδαλουσίας – Τέλος εποχής για τις παραδοσιακές οικογένειες μετόχων.