Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν ήταν οικονομικό. Δεν βρήκαμε αυτούς που θέλαμε»

«Δεν ήταν οικονομικό. Δεν βρήκαμε αυτούς που θέλαμε»

Τι ανάφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τις άκαρπες μεταγραφικές προσπάθειες της ΑΕΚ

Από τη στιγμή που προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ εξασφαλίζοντας εγγυημένα έσοδα πολλών εκατομμυρίων ευρώ ήταν αναμενόμενο να καλλιεργηθούν και αυξημένες μεταγραφικές προσδοκίες.

Οι τελευταίες προσπάθειες απέβησαν άκαρπες, αλλά ο κόουτς Μαρίνος Ουζουνίδης κάλυψε τη διοίκηση επισημαίνοντας πως «δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Δεν βρήκαμε τους δύο παίκτες που θέλαμε».

Από κει και πέρα στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως στο μυαλό των παικτών του πρέπει να βρίσκεται μόνο το ματς του Σαββάτου 15/9 στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο (20:30) κι ας έπεται η αναμέτρηση με τον Άγιαξ (19/9) στην Ολλανδία.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Λούκας Μπογέ θα αποφύγει το χειρουργείο και μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι μια καλή ομάδα. Από τις πολύ καλές του πρωταθλήματος. Eίναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε μόνο εκεί το μυαλό μας. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Eχει κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι επικίνδυνοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, τώρα το σκορ δεν μας απασχολεί. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα αυτό που θες είναι να έρθει η νίκη. Είναι αλήθεια πως κατά την διάρκεια των αγώνων είχαμε κάποιες κάμψεις, τώρα είμαστε καλύτερα θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε καλύτερα».

-Για το πως θα διαχειριστεί το ενδεχόμενο οι παίκτες του να έχουν ήδη στο μυαλό τους τον Άγιαξ: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση και τα παιδιά μπορεί να το έχουν στο πίσω μέρος. Αλλά πρέπει να κοιτάμε ένα- ένα τα παιχνίδια. Να κερδίσουμε με το καλό αύριο και θα είμαστε με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι της Τετάρτης».

-Για το αν βοήθησε την ΑΕΚ η διακοπή του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν αρκετοί διεθνείς που έλειπαν. Κάποιοι άλλοι ξεκουράστηκαν και λίγο. Δεν ήταν όπως θα θέλαμε για να δουλέψουμε, γιατί έλειπαν βασικοί παίκτες, αλλά ήταν μια περίοδος που ήρθε μετά από αρκετά παιχνίδια και την χρειαζόμασταν για να ξεκουραστούν τα παιδιά».

-Για το αν τον ανησυχούν τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πρέπει να μπορούν να το κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να παίζουν Κυριακή και Τετάρτη. Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε ακόμα χρόνο για τον Άγιαξ. Προέχει το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν κάτι στραβώσει αύριο μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στα ντέρμπι που ακολουθούν. Κάθε παιχνίδι που κερδίζεις σε ξεκουράζει περισσότερο για το επόμενο».

-Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Αυτό είναι το ρόστερ. Δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο για αυτό. Θέλαμε δύο παίκτες για να μας κάνουν καλύτερους από αυτό που είμαστε, αλλά δεν βρήκαμε. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα, αλλά δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Προχωράμε με το ρόστερ που έχουμε.

-Για τον Μπογέ: «Πάει καλά ο Μπογέ, κάθε μέρα δουλεύει καλύτερα, ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας. Είναι θέμα των γιατρών. Το χειρουργείο ήταν η τελευταία λύση. Πάει πολύ καλά όμως απ’ ότι ξέρω. Δεν είναι μόνο ο Μπογέ, είναι και ο Αλμπάνης. Πάνε καλά και ελπίζουμε σύντομα να είναι κοντά μας».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024