Τον χαρακτήρισε άρρωστο και παρομοίασε την κατάσταση που βιώνει με πορνεία… Έξω από τα δόντια μίλησε ο Μεξικανός προπονητής Χοσέ Λουίς Σάντσες Σολά για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τους νέους εργοδότες του στη Ντοράντος ντε Σιναλόα που τον προσέλαβαν ως κόουτς.
«Φυσικά ο Μαραντόνα δεν θα κάνει τίποτα και όχι επειδή δεν ξέρει, αλλά επειδή δεν μπορεί. Είναι ένας άνθρωπος άρρωστος . Όποιος τον προσλαμβάνει και οι συγγενείς του, δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ένα ανθρώπινο ον, το οποίο είναι άρρωστο, ανεξάρτητα από όσα έχει κάνει ως ποδοσφαιριστής. Είναι ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος και, αντί να τον προσλαμβάνουν, οι μεγάλοι σύλλογοι του κόσμου θα έπρεπε να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την ασθένειά του, είναι προφανές ότι είναι άρρωστος. Δεν μπορείς να πιάσεις έναν άνθρωπο για να σε ωφελήσει, αυτό είναι πορνεία.
Πρόκειται για ένα ανθρώπινο ον, δεν είναι μηχανή, δεν είναι φωτιστικό, δεν είναι μάρκα. Είναι άνθρωπος τον οποίο εκμεταλλεύονται. Είναι προφανές ότι το λάθος, δεν πρόκειται να λειτουργήσει και θα καταλήξουν να του πουν αντίο, επειδή είναι άρρωστος. Θα υποτροπιάσει σε πράγματα που έχει συνηθίσει αυτός ο κύριος. Αν ο Αντόνιο Μοχάμεντ ήθελε να τον βοηθήσει και να είναι πραγματικός φίλος του, θα τον έστελνε σε νοσοκομείο, πριν του δώσει μια ομάδα στο Culiacán. Αυτό δεν είναι πραγματική φιλία».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».