
Στην Ισπανία το Μπαρτσελόνα-Χιρόνα έπειτα από κυβερνητική απόφαση
Οριστικά σε ισπανικό έδαφος οι αναμετρήσεις της Πριμέρα Ντιβιζιόν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο
Μετά από εισήγηση της Κυβέρνησης της Ισπανίας η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα που είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2018 θα διεξαχθεί κανονικά στην Ισπανία
Στην ιδέα διεξαγωγής μιας αναμέτρησης σε αμερικανικό έδαφος για εμπορικούς λόγους είχαν αντιδράσει παίκτες και προπονητές, καθώς ένα μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι μεσούσης της σεζόν θα ήταν ιδιαίτερα εξαντλητικό.
Ωστόσο ο κύριος λόγος της απόφασης να μην διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση είναι περισσότερο πολιτικός.
Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες είναι από την κοινότητα της Καταλονίας και η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λάμβανε μεγάλη προβολή, η Κυβέρνηση της Ισπανίας θεωρεί ότι θα ήταν κακή χρονική συγκυρία να διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση λόγω της εύθραυστης πολιτικής κατάστασης.
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»



