Η παρουσία 2.100 φίλων της ΑΕΚ -δίχως να συνυπολογίζονται όσοι θα μεταβούν στο Άμστερνταμ δίχως εισιτήριο στα χέρια τους- έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της ολλανδικής αστυνομίας.
Είναι ενδεικτικό πως το ματς της Ένωσης με τον Άγιαξ στην πρεμιέρα του Champions League την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου (19:55) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» χαρακτηρίζεται «high risk» από τις Αρχές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα μέτρα ασφαλείας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της με επίσημες ενημερώσεις τις προσεχείς ημέρες θα γνωστοποιήσει λεπτομέρειες για τον τρόπο μετάβασης στο γήπεδο.

Παίρνει 1.000 εισιτήρια η Μπενφίκα

Εν τω μεταξύ, αποστολή της Μπενφίκα βρίσκεται στην Αθήνα και μετέβη στο ΟΑΚΑ και στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (εντυπωσιάστηκαν από το κτίριο), ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής στην Αθήνα. Η πορτογαλική ομάδα μάλιστα θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια για το ματς.

Τέλος, σήμερα (13/9) στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση της νέας σεζόν για την ΑΕΚ.