Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Η ΑΕΚ είναι ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη»

Ουζουνίδης: «Η ΑΕΚ είναι ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στο Champions League

Ανερχόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της Ένωσης σχολίασε στην τηλεόραση του ΟΠΑΠ την επικείμενη επιστροφή της ομάδας στο Champions League, ύστερα από 12 χρόνια και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ζητούμενο μόνο οι εμπειρίες και η απόλαυση των ιδιαίτερων στιγμών.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: «Νομίζω ότι δεν θα έχουμε παρουσία μόνο να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια ή απλά να πάρουμε εμπειρίες. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει δυνατότητες να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα. Θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε τόσο μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θεωρώ όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια καλή παρουσία με θετικά αποτελέσματα».

-Για την πρεμιέρα με τον Άγιαξ (19/9) και τις απουσίες: «Όχι, δεν με προβληματίζουν οι απουσίες, γιατί πάντα ως προπονητής ασχολούμαι με αυτούς που έχω στη διάθεση μου και όχι αυτούς που δεν έχω. Ναι μεν είναι σημαντικοί παίκτες, ναι μεν θα θέλαμε να τους έχουμε στη διάθεση μας αλλά από τη στιγμή που δεν τους έχουμε θα κοιτάξουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα να αγωνιστούν. Έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Έχω εμπιστοσύνη κυρίως σε όλη την ομάδα, ως σύνολο και όχι ως μονάδες και θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε καλά».

-Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος: «Είναι καλό να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί σημαίνει ότι είσαι μέσα στους στόχους σου. Αυτό είναι σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα. Η ομάδα πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο πέρσι, κάτι που δεν το περίμενε πολύς κόσμος, κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να το κατακτήσουμε αλλά ξέρουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και την ικανότητα να το καταφέρουμε. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Σίγουρα μας ενδιαφέρει πολύ και η Ευρώπη αλλά για να έχουμε ξανά αυτές τις επιτυχίες θα πρέπει να κατακτήσει πάλι το Πρωτάθλημα. Οπότε δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα και στο Πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στις δύο διοργανώσεις».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024