Εκτελεστικός διευθυντής στον ΟΦΗ ο Πουρσανίδης

Ο παλαίμαχος άσος ανέλαβε διοικητικό πόστο στην ομάδα του Ηρακλείου
Εκτελεστικός διευθυντής στον ΟΦΗ ο Πουρσανίδης | in.gr

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέλαβε την θέση του εκτελεστικού διευθυντή στον ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου ν’ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον παλαίμαχο άσο.

Το πρώτο βήμα της εποχής Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ έγινε ουσιαστικά το απόγευμα της Τετάρτης (12/09), έστω κι αν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στα χέρια του Έλληνα επιχειρηματία.

Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε λοιπόν την πρόσληψη του Ηλία Πουρσανίδη στο πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, ο οποίος φυσικά θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Γιώργο Σαμαρά. Έτσι, ο πρώην μέσος του ΟΦΗ επιστρέφει μετά από 21 χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου, αυτή τη φορά από διοικητική θέση.

«Ο Ηλίας Πουρσανίδης αναλαμβάνει από σήμερα εκτελεστικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο 46χρονος μεταγράφηκε από το Χαϊδάρι στον ΟΦΗ το 1992. Αγωνίστηκε στους Ηρακλειώτες για πέντε χρόνια, «φτιάχνοντας» το όνομά του με τη φανέλα τους, και το 1997 αποκτήθηκε από Ολυμπιακό. Εν συνεχεία πέρασε επίσης από τον Ηρακλή για μία πενταετία (2003-2008), ενώ κατέγραψε και 33 εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας.

Δείτε επίσης