Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοβίτσκι: «Στα 19 μου δεν είχα την αντίληψη του Ντόντσιτς»

Νοβίτσκι: «Στα 19 μου δεν είχα την αντίληψη του Ντόντσιτς»

Τι ανέφερε ο 40αρης Ντιρκ Νοβίτσκι όταν κλήθηκε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Λούκα Ντόντσιτς

Υπόκλιση! Ο τεράστιος και ακομπλεξάριστος Ντιρκ Νοβίτσκι δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί ότι «ο Λούκα Ντόντσιτς είναι καλύτερος απ’ ότι εγώ στα 19 μου».

Μετά τις στέψεις του στην Ευρώπη με την Εθνική Σλοβενίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντόντσιτς αντάμωσε στους Ντάλας Μάβερικς με τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Εχοντας σχηματίσει εικόνα από τις προπονήσεις ο 40χρονος Γερμανός ρωτήθηκε τις ικανότητες του rookie των Μαβς και κατά πόσο είναι καλύτερος από εκείνον σε ηλικία 19 ετών.

«Ναι, είναι. Μπορούσα να σουτάρω, αλλά δεν είχα το court vision, την αντίληψη και όλα όσα φέρνει εκείνος στο παρκέ. Διαβάζει το pick ‘n roll όπως ο Κρις Πολ και οι υπόλοιποι κοντοί. Θα είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις, ειδικά με έναν ψηλό σαν τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν, που θα ρολάρει προς το καλάθι ή τον Ντουάιτ Πάουελ. Θα… διαλύσει μερικές άμυνες, θα είναι διασκεδαστικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και μου αρέσουν όσα βλέπω. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα για το μέγεθός του. Είναι απίστευτος στο pick ‘n roll. Απίστευτο είναι και το court vision του στο παρκέ. Δεν πίστευα ότι τα είδα αυτά από έναν 19χρονο. Είναι καλός σουτέρ όταν του δίνει χρόνο η αντίπαλη άμυνα και θα είναι εξαιρετικός για εμάς. Προφανώς, δεν θέλω να βάλω πίεση πάνω του. Έρχεται από μια άλλη χώρα, πέρασα και εγώ τα ίδια πριν από 20 χρόνια. Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή σε πολλά πράγματα. Εγώ χρειάστηκα όλη την πρώτη χρονιά μου για να προσαρμοστώ, ήταν πολύ δύσκολα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024