Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές από αυτοκίνητα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές από αυτοκίνητα

Οι αρχές συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς οι οποίοι οδηγήθηκαν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, από όπου παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή

Εξαρθρώθηκε σπείρα από το Τμήμα Ασφάλειας Λαυρεωτικής, η οποία διέπραττε συστηματικά κλοπές από αυτοκίνητα στα νότια προάστια.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 38 ετών οι οποίοι είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο, σταθμευμένο κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει το τελευταίο εξάμηνο εγκληματική ομάδα. Τα μέλη της σπείρας μετέβαιναν με αυτοκίνητο, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης οχημάτων, κατά μήκος της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο στο Σούνιο. Στη συνέχεια, εντόπιζαν τα αυτοκίνητα που σκόπευαν να διαρρήξουν και αφού μία ομάδα παρείχε κάλυψη εποπτεύοντας το σημείο, άλλη ομάδα έκλεβε από το εσωτερικό των οχημάτων ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, καθώς και στην οικία που διέμενε ο 38χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και κλοπιμαίων. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 78 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της νοτιανατολικής Αττικής (Λαυρεωτική, Ανάβυσσο, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Κορωπί και Καλύβια).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024