Η καθυστερημένη ανακοίνωση της ΚΕΔ για Ντοσίδη
Διακόπτονται τα τεστ για τους υποψήφιους διαιτητές Γ' κατηγορίας, στην εντατική ο Νίκος Ντοσίδης
Κάτω από τη βάση τα αντανακλαστικά της ΚΕΔ… Χρειάστηκε να δημοσιευτεί η είδηση σε όλες τις ιστοσελίδες για να ανακοινώσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με καθυστέρηση σχεδόν 24 ωρών, το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο διαιτητής Νίκος Ντοσίδης, στα αγωνιστικά τεστ για τους υποψήφιους βοηθούς της Γ’ Εθνικής, τη Δευτέρα (10/9), στο ΟΑΚΑ.
Ο 21χρονος ρέφερι από τη Θράκη νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το επεισόδιο που είχε οφείλεται σε λοίμωξη του αναπνευστικού έπειτα από ίωση που είχε περάσει πρόσφατα ή σε άλλη αιτία.
Η ΚΕΔ με την ανακοίνωση της έκανε γνωστό το αυτονόητο, ότι τα τεστ διακόπτονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.
Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.
Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».
- Τα πρώτα τιμολόγια ρεύματος για το 2026 – Ποιες είναι οι χρεώσεις
- Fitness trends: Αυτές είναι οι τάσεις του 2026
- Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή
- Αλκοτέστ και για τα πατίνια
- Έρχονται αυξήσεις άνω του 10% στα ασφάλιστρα υγείας
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;


