
«Διπλό» πρόκρισης για την Εθνική Ελπίδων
Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε εκτός έδρας της Τσεχίας με 2-1
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, καθώς επικράτησε με 2-1 της Τσεχίας και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξακολουθεί να έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας στο 44′ αλλά οι Τσέχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Τάκατς στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου μέρους. Η Εθνική μας κατάφερε να πάρει την πολύ σημαντική νίκη με γκολ που πέτυχε ο Κώστας Τσιμίκας στο 56′ και πλέον όλα θα κριθούν στο πολύ μεγάλο ματς με την Κροατία στις 12 Οκτωβρίου.
Η Εθνική Ελπίδων (με προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη) είναι αήττητη στον όμιλο της, έχοντας 22 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια (εφτά νίκες και μια ισοπαλία) και είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τους Κροάτες.
ΤΣΕΧΙΑ: Στάνιεκ, Ματέγιου, Κούλιανεκ (67’ Τρούμπατς), Χάσεκ (67’ Κβετ), Πούλκραμπ, Τάκατς, Χέλεσιτς, Κραλ, Μάτουσεκ, Λίσκα, Λάντρα (79’ Ζάγιτς).
ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος), Λάμπρου (74’ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87’ Κυριακόπουλος).
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο




