Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Που στρέφονται οι έρευνες για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού

Που στρέφονται οι έρευνες για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού

Το θύμα αιφνιδιάστηκε, αφού δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ, ενώ δεν είχε κατεβάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού»

«Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση όσον αφορά την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού. Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων είναι αντιφατικές. Το θύμα αιφνιδιάστηκε, αφού δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ, ενώ δεν είχε κατεβάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού».

Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου άνδρα την ώρα που έφευγε από το σπίτι του, στις 9:35 του Σαββάτου, στο Νέο Ψυχικό.

Σημειώνεται, ότι το θύμα δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ η οικογένειά του είπε πως δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές.

Παράλληλα, εξετάζεται η μαρτυρία γυναίκας που κατέθεσε ότι είδε άγνωστο άνδρα την προηγούμενη ημέρα να παρακολουθεί το σπίτι του φαρμακοποιού.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης έφυγε πεζός από το σημείο και σε μικρή απόσταση επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024